Wasserij voor de zorgsector

Zorgsector

Zorgsector

Professionele wasserij voor de zorgsector

Wasserij De Mandel is gespecialiseerd in het wassen en verzorgen van linnen voor de zorgsector. Nog meer dan in de Horecasector is proper en verzorgd linnen in een ziekenhuis of rusthuis van groot belang. Niet alleen omwille van de omgeving maar ook voor de patiënten en bewoners. Zowel het bedlinnen als badlinnen moet onberispelijk zijn, maar ook voor de werkkledij van de medewerkers is een goede ‘waspartner’ van groot belang.
Op Wasserij De Mandel kan u hiervoor rekenen.

Wij komen het wasgoed ophalen en bezorgen alles terug, indien nodig binnen de 48u, gewassen en gestreken.

Bij onze linnenverhuurservice Vromatex kan u terecht voor het huren van uw linnen of extra linnen,
voor lange of korte termijn.

Uw proper linnen is onze zorg, u roept en wij staan voor u klaar!

Bestel en plan online

Wasserij De Mandel laat haar professionele klanten toe online bestellingen te plaatsen en onze diensten voor u te regelen. Contacteer ons voor meer informatie of om uw persoonlijke login te krijgen en ontdek hoe u eenvoudig en snel uw was online kan regelen.

Het milieu is onze toekomst

Wassen is belastend voor het milieu, maar door dit ecologisch te doen gaan we bij Wasserij De Mandel de belasting zo laag mogelijk houden. Zowel met water, energie en zeep gaan we zo spaarzaam mogelijk om. Hiervoor rekenen we ook op onze leveranciers die ons daarin steunen. Dankzij onze speciale wastunnel gaan we gebruikt water ook hergebruiken. Sinds 2011 beschikken we ook over een wasmachine die volledig ecologisch reinigt.