Wasserij voor hotels

Hotels

 

Hotels

 

Professionele wasserij voor hotels

Als hoteluitbater is het linnenonderhoud een groot deel van het takenpakket. Klanten vragen onberispelijk proper linnengoed voor bed en bad. Wasserij De Mandel is hiervoor uw partner in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen. Wij komen uw wasgoed ophalen, zorgen voor een vlekkeloze was en kreukvrije strijk en brengen alles tijdig terug tot bij u. U hoeft enkel de bedden op te maken en de handdoeken klaar te leggen. Wij garanderen een 48-uurs-service zodat u zeker bent uw was tijdig terug te hebben. 

Uiteraard kan u als Horeca-uitbater ook bij ons ook terecht met de werkkledij van uw personeel, ook hiervan verzorgen wij de wasdienst.

 Koopt u liever zelf geen linnen aan? Bekijk dan ons linnenverhuurservice van Vromatex.

Uw proper linnen is onze zorg, u roept en wij staan voor u klaar!

Bestel en plan online

Wasserij De Mandel laat haar professionele klanten toe online bestellingen te plaatsen en onze diensten voor u te regelen. Contacteer ons voor meer informatie of om uw persoonlijke login te krijgen en ontdek hoe u eenvoudig en snel uw was online kan regelen.

 

Het milieu is onze toekomst

Wassen is belastend voor het milieu, maar door dit ecologisch te doen gaan we bij Wasserij De Mandel de belasting zo laag mogelijk houden. Zowel met water, energie en zeep gaan we zo spaarzaam mogelijk om. Hiervoor rekenen we ook op onze leveranciers die ons daarin steunen. Dankzij onze speciale wastunnel gaan we gebruikt water ook hergebruiken. Sinds 2011 beschikken we ook over een wasmachine die volledig ecologisch reinigt.