Wasserij voor restaurants

Restaurants

 

Restaurants

 

Professionele wasserij voor restaurants

Als restaurant kan u op vandaag kiezen voor papieren tafelkleden en servetten, of geen tafelkleed is ook een optie…

Maar bepaalde klanten verkiezen, zeker voor bepaalde gelegenheden, nog de klassieke tafelschikking met stoffen tafelkleden en servetten. Daarom bieden wij van Wasserij De Mandel een totale restaurantservice.

Als restaurateur hebt u wel iets anders te doen dan uw tafelkleden en servetten te wassen en te strijken. Daarom besteedt u dit beter uit aan Wasserij De Mandel. Wij zorgen voor een onberispelijke service: we komen uw wasgoed ophalen, zorgen voor een vlekkeloze was en kreukvrije strijk en brengen alles tijdig terug tot bij u. U hoeft enkel de tafel te dekken. Wij garanderen een 48-uurs-service zodat u zeker bent uw was tijdig terug te hebben. 

Uiteraard kan u als restaurateur bij ons ook terecht met uw kokskledij en andere kledij van uw personeel, ook hiervan verzorgen wij de wasdienst.

 Koopt u liever zelf geen linnen aan? Bekijk dan ons linnenverhuurservice van Vromatex.

Uw proper linnen is onze zorg, u roept en wij staan voor u klaar!

Bestel en plan online

Wasserij De Mandel laat haar professionele klanten toe online bestellingen te plaatsen en onze diensten voor u te regelen. Contacteer ons voor meer informatie of om uw persoonlijke login te krijgen en ontdek hoe u eenvoudig en snel uw was online kan regelen.

 

Het milieu is onze toekomst

Wassen is belastend voor het milieu, maar door dit ecologisch te doen gaan we bij Wasserij De Mandel de belasting zo laag mogelijk houden. Zowel met water, energie en zeep gaan we zo spaarzaam mogelijk om. Hiervoor rekenen we ook op onze leveranciers die ons daarin steunen. Dankzij onze speciale wastunnel gaan we gebruikt water ook hergebruiken. Sinds 2011 beschikken we ook over een wasmachine die volledig ecologisch reinigt.