Linnen verhuur en verkoop regio Oost-Vlaanderen
Voor hotels en restaurants

Linnenverhuur Oost-Vlaanderen voor Horeca en zorgsector

Vromatex is gespecialiseerd in het verhuur van linnen, bedlinnen, badlinnen en tafellinnen, voor de zorgsector en de Horeca. Door uw linnen bij ons te huren verzekert u zich van een onberispelijke service en topkwaliteit. We bieden een ruim aanbod linnenverhuur in zowel tafellinnen, bedlinnen als badlinnen en dit in gans Oost-Vlaanderen.
Door het huren hoeft u niet de grote investering te doen in uw linnengoed. U kan kiezen voor hoogwaardig linnen met service. Zowel voor het wassen als het strijken kan u een beroep doen op Vromatex – De Mandel uit Roeselare in West-Vlaanderen maar we zijn ook actief met reeds een groot aantal klanten in Oost-Vlaanderen.
Wij onderhouden uw linnen als het onze!

Verkoop van linnen Oost-Vlaanderen

Ook wanneer u toch opteert om linnen aan te kopen kan u bij ons terecht. Wij verkopen hoogwaardig linnen en werken alleen met leveranciers die topkwaliteit leveren.

Linnenverhuur Oost-Vlaanderen? Contacteer Vromatex uit Roeselare!

Het milieu is onze toekomst

Wassen is belastend voor het milieu, maar door dit ecologisch te doen gaan we bij Wasserij De Mandel de belasting zo laag mogelijk houden. Zowel met water, energie en zeep gaan we zo spaarzaam mogelijk om. Hiervoor rekenen we ook op onze leveranciers die ons daarin steunen. Dankzij onze speciale wastunnel gaan we gebruikt water ook hergebruiken. Sinds 2011 beschikken we ook over een wasmachine die volledig ecologisch reinigt.