Wasservice voor de Horeca en zorgsector

Professionele wasserij voor Horeca en zorgsector

Dankzij de wasservice van Wasserij  De Mandel bent u elke dag verzekerd van proper en vlekkeloos tafellinnen, bad- en beddengoed. In de Horeca en de zorgsector is hygiënisch textiel een must. Daarom maken wij het onze zorg en kunnen we met onze 48-uurs-service uw schoon linnengoed garanderen. Zo kan u zich focussen op andere zaken!

Zowel met onze wasserijservice als verhuurservice richten we ons voornamelijk op de Horeca en de zorgsector.

Voor de Horeca kan u bij ons terecht met keukenlinnen zoals kokskledij, tafellinnen, bedlinnen en badlinnen.

Zorginstellingen schakelen ons voornamelijk in voor bedlinnen en badlinnen en arbeidskledij.

Uiteraard verzorgen wij ook andere zaken. U bepaalt hoe uw linnengoed wordt afgeleverd,  in bulk of in aparte pakketten.

We garanderen waar nodig een 48-uurs-service. Indien u het wenst werken we ook op afroep.

Uw proper linnen is onze zorg, u roept en wij staan voor u klaar!

Bestel en plan online

Wasserij De Mandel laat haar professionele klanten toe online bestellingen te plaatsen en onze diensten voor u te regelen. Contacteer ons voor meer informatie of om uw persoonlijke login te krijgen en ontdek hoe u eenvoudig en snel uw was online kan regelen.

 

Het milieu is onze toekomst

Wassen is belastend voor het milieu, maar door dit ecologisch te doen gaan we bij Wasserij De Mandel de belasting zo laag mogelijk houden. Zowel met water, energie en zeep gaan we zo spaarzaam mogelijk om. Hiervoor rekenen we ook op onze leveranciers die ons daarin steunen. Dankzij onze speciale wastunnel gaan we gebruikt water ook hergebruiken. Sinds 2011 beschikken we ook over een wasmachine die volledig ecologisch reinigt.
Vanaf juni 2023 hergebruiken we 80% van ons water dankzij een nieuwe waterzuiveringsinstallatie.